UȘI MULTIFUNCȚIONALE

Ușile multifuncționale DoorCenter sunt menite să asigure siguranța și confortul afacerii tale. Acestea oferă sisteme automate de acces special adaptate exigențelor de igienă din sectorul medical.

PERSPECTIVE DE SIGURANȚĂ

 Ușile metalice multifuncționale sunt destinate utilizării in spitale, cantine, arhive, scoli, în cadrul halelor industriale, săli de cinema etc.

Este SOLUȚIA cea mai potrivită pentru spațiile unde traficul este intens, fiind disponibilă în dimensiuni standard sau speciale și într-o paletă cromatică variată.

Confortul și siguranța afacerii tale

Realizate cu procese tehnologice de ultimă oră, ușile multifuncționale DoorCenter sunt moderne, iar utilitatea acestora vine în completarea confortului oricărei afaceri de succes. Cu ușile multifuncționale ești liniștit pentru că îți știi afacerea în siguranță.

Ușile multifuncționale DoorCenter

Ușile multifuncționale DoorCenter sunt menite să ofere siguranța și confortul de care angajații tăi au nevoie.

CATEGORII

 • Uși metalice rezistente la foc – uși tehnice pietonale omologate rezistente la foc clasa EI 60, 90 și 120, conform standardelor europene EN 1634.

 • Uși metalice antiex – concepute fără surse de aprindere inerente și cu capacitate de limitare a extinderii incendiilor, calități dovedite în urma testării conform dovada obținându-se în urma testelor cu gaz și praf și poate fi folosită în condiții de siguranță în zonele în care există un risc de explozii.

 • Cortine rezistente la foc – rulouri flexibile cu mantaua confectionată din fibră de sticlă ranforsată pentru rezistență sporită la socuri mecanice. Se împart în 2 tipuri de cortine și anume: cortine antifum, cortine rezistente la foc EI 60 respectiv EI 120.

 • Uși culisante rezistente la foc – închideri industriale care acoperă goluri de zidărie de suprafețe mari, pe durate cuprinse între 60 și 120 de minute, clasa de protecție antifoc EI.

 • Uși multifuncționale protejate împotriva coroziunii, demonstrat prin testul de 500 ore ceață de sare.

 • Uși multifuncționale vopsite în câmp electrostatic cu un strat substanțial de vopsea de 70 de microni.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, 

Pentru siguranța paciențiilor mei am ales serviciile DOORCENTER, unde am avut acces la informații pe domeniu, confort și produse de calitate superioară. 

Spitalul acum arată modern dar și ne oferă siguranța dorită.

Mulțumesc pentru atenția acordată! Recomand!

Alexandru I.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00