AUTOMATIZĂRI PORȚI

Porțile DoorCenter sunt automatizate pentru a spori confortul.
Intri în curtea propriei case fără să părăsești mașina.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Porțile automatizate DoorCenter reprezintă cea mai înaltă treaptă a confortului, acestea deschizându-se printr-o simplă apăsare a butonului telecomezii. Te așteptăm la showroom pentru mai multe detalii.

O zi productivă!

Confortul și siguranța familiei tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

AUTOMATIZĂRI PORȚI DOORCENTER

Soluția modernă pentru cei care doresc să își îmbunătățească calitatea de viață prin tehnologie, simplitate, fiabilitate și siguranță spațiului personal.

CATEGORII:

 • Poarta batantă: Automatizările pentru porțile batante sunt pentru cele două tipuri de porți – simple sau duble cu deschidere în interior sau exterior. Instalarea automatizărilor pentru porți batante este de tip aplicat sau îngropat. Cea mai practică și estetică fiind cea de tip îngropat. În caz de avarie utilizarea se poate face manual prin deblocarea cu cheie a fiecărui motor în parte.
 • Poarta culisantă: Se deplasează pe o șină orizontală. Funcțiile automatizărilor pentru porți culisante sunt foarte importante deoarece încetinesc la închidere, funcție antistrivire, iar viteza este variabilă.

  Cremaliera pentru automatizarea porților culisante este construită din metal sau plastic cu inserție de metal.

 • Poarta secțională: Este alcatuită din mai multe panouri care se ridică vertical, apoi se deplasează în sus de-a lungul tavanului. Automatizările pentru ușile de garaj sunt adaptate pentru ușile de garaj secționale și basculante de tip industriale sau rezidențiale. Pentru o utilizare optimă a sistemului automatizat pentru ușile rezidențiale înălțimea maximă până la 3 metri.

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile de porți automatizate disponibile pentru proprietatea dumneavoastră. Faceți un pas către o viață mai convenabilă și sigură cu porțile automate DOORCENTER!

 • Cu un sistem automatizat, puteți controla accesul la proprietatea dumneavoastră, prevenind intruziunile neautorizate.

 • Cu sisteme pentru detecția automată a obstacolelor. Totul se face la apăsarea unui buton sau prin intermediul unei telecomenzi.

 • Imposibilitatea de a duplica telecomanda datorită codării pe 66 biți.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, mulțumesc pentru lucrarea făcută de serviciile DOORCENTER! Siguranța casei mele și confortul mult dorit s-au îndeplinit. 

Daniel C.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00