FERONERIE PORȚI AUTOPORTANTE 

Porțile autoportante constituie una dintre cele mai moderne soluții pentru accesul în curte, fiind cea mai bună alegere atât pentru spațiile rezidențiale, cât și pentru incintele industriale.

SOLUȚII PERSONALIZATE

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Descoperiți soluțiile noastre simple și eficiente pentru a vă îmbunătăți casa și stilul de viață. Economisiți bani și energie, totul fără a sacrifica aspectul estetic.

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Pentru a asigura funcționarea optimă a automatizărilor și pentru a prelungi durata acestora de viață sunt absolut necesare produsele DOORCENTER realizate de colaboratorul nostru de încredere KADRA care vă pune la dispoziție întreaga gama de feronerie: role de diferite dimensiuni, șine, profile, cremaliere, bolțuri, ghidaje și opritoare pentru a completa sau ușura procesul de automatizare.

CATEGORII

 • Cărucior de culisare cu 4 role pentru poartă suspendată, având specificații precise în ceea ce privește materialul (zinc), diametrul (44-54 mm) și capacitatea de încărcare (280-400 kg)

Acestea oferă o distribuție echilibrată a greutății și pot facilita un glisaj mai lin. Materialul zincat asigură rezistență la intemperii și prelungește durabilitatea căruciorului.

 • Șină pentru poartă autoportantă zincată, cu specificații precum dimensiunile (54x42x2,5mm) și lungimea (6m) și greutatea maximă poartă – 350 kg, material – oțel.

Această șină este destinată să susțină și să ghideasca poarta suspendată în timpul deschiderii și închiderii. Acoperirea de zinc contribuie la durabilitatea șinei în medii exterioare.

 • Accesorii zincate

Conține:
– 2 cărucioare cu 5 role pentru șină de 60x60x4mm;
– 1 rolă de ghidaj;
– 1 opritor;
– 1 capac metalic pentru sină;

 • Suport oțel universal pentru porți culisante

Un suport cu posibilități de reglare poate fi util pentru a ajusta înălțimea și alinierea poartei. Oțelul este un material comun pentru suporturile de poartă datorită rezistenței sale.

 • Opritor fix cu deschidere 40 mm

Este fabricat din oțel pentru a asigura durabilitate în timp. Deschiderea de 40mm indică distanța maximă la care ușa poate fi deschisă sau poate fi ținută în poziție.

Potrivit pentru sistemele de porți culisante și autoportante.
– a=13 mm;
– B=83 mm;
– b=40 mm;
– c=50 mm;
– e=29 mm.

 • Balama inferioară de presiune cu rulment și talpă reglabilă, D=70mm, oțel, greutate poartă – 600 kg, finisaj zincat

Dimensiuni:
-D=70mm;
-C=80mm;
-H=46mm;
-B=60mm;
-L=103mm.
Balamale pentru porți batante. Prinderea lor se realizează cu șuruburi. Este o balama inferioară, ceea ce înseamnă că este proiectată să fie montată în partea de jos a ușii. Prezența unui rulment sugerează că balamaua este proiectată pentru o mișcare ușoară și lină, iar rulmentul ajută la reducerea fricțiunii în timpul deschiderii și închiderii.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Proiectul realizat cu echipa DOORCENTER a fost unul de succes. Atenție la detalii, montaj de calitate și un design  atrăgător.

Sunt foarte mulțumit de servicii! Acum locuința arată mult mai modernă! Recomand!

Cosmin C.

RECENZII, Doorcenter

〈 GARANȚIE 〉

Oferim garanție și rămânem în legătură cu clienții pe durata proiectului. Produse care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.

〈 CALITATE SUPERIOARĂ 〉

Producătorii cu care colaborăm ne pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, izolare termică și fonică.

〈 PREȚURI CORECTE 〉

Produsele performante la prețuri sunt accesibile indiferent de specificul proiectului.

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00