SERVICII 

Bună ziua,

La Doorcenter, suntem aici pentru a vă oferi servicii complete de montaj, mentenanță și reparatii pentru a vă asigura că locuința sau spațiul dvs. rămâne în cea mai bună formă posibilă. Cu o echipă experimentată și dedicată, suntem pregătiți să vă ajutăm cu orice necesitate de la montajul inițial la întreținerea pe termen lung și reparații necesare. Ne mândrim cu calitatea serviciilor noastre și cu abordarea profesională.

MONTAJ

Dragi clienți,

Suntem mândri să vă prezentăm serviciile noastre de montaj, unde fiecare detaliu primește atenția cuvenită pentru a transforma visurile dvs. în realitate. Cu o echipă dedicată, suntem gata să vă oferim cele mai bune soluții de montaj pentru proiectul dvs., indiferent de complexitatea acestuia.

REPARAȚII

Suntem aici pentru a vă oferi servicii de reparații de cea mai înaltă calitate, pentru a vă aduce confortul și liniștea înapoi în casa sau afacerea dvs. Cu o echipa noastră, suntem pregătiți să facem față celor mai complexe probleme și să vă oferim soluții durabile și eficiente.

MENTENANȚĂ

Oferim servicii de mentenanță de cea mai înaltă calitate pentru a vă asigura că totul funcționează fără probleme. Recomandăm serviciul de mentenanță o dată la fiecare doi ani, astfel încât să te asiguri că produsele care contribuie la siguranța și confortul locuinței tale, sunt într-o stare bună de funcționare.

Elementele supuse verificării sunt următoarele: Garniturile de etanseizare; Integritatea și manevrabilitatea feroneriei; Presiunea cercevelei pe garnitură; Închiderea perimetrală; Mânerul.

EMAIL

contact@doorcenter.ro

TELEFON

0726 779 898

DISPONIBILITATE

9:00 – 18:00

EMAIL

contact@doorcenter.ro

TELEFON

0758 054 460
0758 054 465

DISPONIBILITATE

9:00 – 18:00