PORȚI AUTOPORTANTE CULISANTE

SOLUȚII PERSONALIZATE

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Descoperiți soluțiile noastre simple și eficiente pentru a vă îmbunătăți casa și stilul de viață. Economisiți bani și energie, totul fără a sacrifica aspectul estetic.

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Instalarea de automatizări porți culisante este recomandată în cazul zonelor unde poarta are destul spațiu pentru rulaj, poarta este în pantă sau aceasta nu se poată bata în interior sau în exterior datorită lipsei de spațiu, singura soluție fiind culisarea.

Cu o carcasă rezistentă la umiditate, ploaie și frig, operatorul pentru automatizări porți culisante asigură o bună funcționare chiar și în timpul sezoanelor ploioase sau iernilor cu temperaturi scăzute pentru ca utilizatorul să se bucure de confort și siguranță fără a cobori din mașină, poarta deschizându-se cu o simplă apasare de buton.

Automatizări porți culisante – BY-3500T

BY-3500T este un operator creat pentru automatizări porți culisante cu o lungime de canat de 23 de metri și maxim 3500 de kilograme. Sigur, fiabil și ușor de controlat din telecomandă motorul BY-3500T pentru automatizări porți culisante este soluția ideală când ai nevoie de forță și siguranță.

Automatizări porți culisante – Bk

Bk este un operator creat pentru automatizări porți culisante cu o lungime de canat de maxim 23 de metri și greutăți între 800 și 2200 de kg. Este folosit preponderent pentru porți culisante utomate din domeniul industrial și cel comercial fiind fiabil și puternic, perfect pentru zone cu o zonă de acces largă dar și cu tranzit ridicat.

Automatizări porți culisante – Bx

Creat pentru automatizări porți culisante cu o lungime de canat de maxim 20 de metri și 800 de kg, acesta va putea fi folosit în majoritatea porților. Simplu și rapid, motorul poate fi controlat din telecomandă și poate funcționa chiar și în cazul penelor de curent.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Siguranța familiei sunt pe primul loc, de aceea am apelat la serviciile DOORCENTER pentru calitate și confort. Recomand!

Alin C.

RECENZII, Doorcenter

〈 GARANȚIE 〉

Oferim garanție și rămânem în legătură cu clienții pe durata proiectului. Produse care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.

〈 CALITATE SUPERIOARĂ 〉

Producătorii cu care colaborăm ne pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, izolare termică și fonică.

〈 PREȚURI CORECTE 〉

Produsele performante la prețuri sunt accesibile indiferent de specificul proiectului.

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00