UȘI INDUSTRIALE

Ușile industriale DoorCenter sunt menite să asigure siguranța și confortul afacerii tale. 

SOLUȚII PERSONALIZATE

Ușile industriale sunt fabricate folosind materiale rezistente, cum ar fi oțelul sau aluminiul, și beneficiază de mecanisme de închidere și etanșare solide. Realizăam uși pentru orice tip de afacere (depozite, fabrici, garaje sau alte spații industriale), avem soluții adaptate nevoilor tale.

O zi productivă!

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

UȘI INDUSTRIALE DOORCENTER

Descoperă colecția noastră de uși industriale și asigură-ți o funcționalitate excelentă și un nivel înalt de securitate în mediul industrial.

Tipuri comune de usi industriale si specificatii tehnice asociate:

 • Uși secționale izolate, 
 • Sistem de culisare Follow the Roof,

 • Ușile secționale vitrate
 • Uși rapide pentru interior și exterior,
 • Uși rulou din aluminiu

Ușile cu sisteme de culisare Low Headroom Front, Low Headroom Rear, Follow The Roof și High Lift sunt proiectate pentru a se potrivi în diverse configurații și spații de montare ale arcurilor de susținere a ușii.

Pentru alegerea sistemului potrivit, produsele DOORCENTER sunt fabricate folosind cele mai bune materiale și tehnologii, asigurându-vă că ușile sunt durabile și fiabile. Ușile industriale DoorCenter sunt proiectate să ofere siguranța și confortul de care angajații tăi au nevoie.

 • Uși industriale cu sisteme de culisare Low Headroom Front, Low Headroom Rear, Follow The Roof și High Lift în funcție de locul montării arcurilor.

 • Uși industriale cu izolație termică optimă datorită chederelor duble.

 • Uși industriale cu sisteme de siguranță ce sporesc confortul și securitatea.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, nevoia mea a fost de a avea siguranța și confortul asigurat, pentru ca spațiul meu industrial să funcționeze eficient și sigur.

Am ales produsele DOORCENTER, iar acum afacerea este una de succes.

Mulțumesc,

Dorin P.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00