AUTOMATIZĂRI PORȚI BATANTE CU OPERATOR ÎNGROPAT

Este creat special pentru a asigura o automatizare de poartă silențioasă, rapidă și sigură fără a sări în ochii trecătorilor.

SOLUȚII PERSONALIZATE

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Descoperiți soluțiile noastre simple și eficiente pentru a vă îmbunătăți casa și stilul de viață. Economisiți bani și energie, totul fără a sacrifica aspectul estetic.

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

Soluții personalizate pentru confortul dorit. Soluția modernă pentru cei care doresc să își îmbunătățească calitatea de viață prin tehnologie, simplitate, fiabilitate și siguranță spațiului personal.

Cu o carcasă rezistentă la umiditate, ploaie și frig, operatorul îngropat pentru automatizări porți batante asigură o bună funcționare chiar și în timpul sezoanelor ploioase sau iernilor cu temperaturi scăzute pentru ca utilizator să se bucure de confort și siguranța fără a cobori din mașină, poarta deschizându-se cu o simplă apasare de buton.

CATEGORII

 • FROG este un motor îngropat creat special pentru automatizări porți batante de până la 3.5 metri per canat. Prezintă un design modern și elegant, îngroparea operatorului face ca acesta să fie aproape invizibil și să se integreze în orice proiect.
 • FROG PLUS este un motor îngropat creat special pentru automatizări porți batante de până la 7 metri per canat sau cu greutăți de până la 1100 kg. Este ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent.

 • Myto este un motor hibrid ce poate fi instalat îngropat dar și la vedere. Este utilizat la porți cu canat de până la 1.8 m și 200 de kg per canat. Cutia motorului are o înălțime de doar 80 de mm, fiind ușor de instalat și ascuns chiar și în cadrul porților deja instalate.

ALEGE DOORCENTER PENTRU AFACEREA TA!

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Proiectul realizat cu echipa DOORCENTER a fost unul de succes. Atenție la detalii, montaj de calitate și un design  atrăgător.

Sunt foarte mulțumit de servicii! Acum locuința arată mult mai modernă! Recomand!

Cosmin C.

RECENZII, Doorcenter

〈 GARANȚIE 〉

Oferim garanție și rămânem în legătură cu clienții pe durata proiectului. Produse care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.

〈 CALITATE SUPERIOARĂ 〉

Producătorii cu care colaborăm ne pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, izolare termică și fonică.

〈 PREȚURI CORECTE 〉

Produsele performante la prețuri sunt accesibile indiferent de specificul proiectului.

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00