PORȚI AUTOPORTANTE BATANTE

SOLUȚII PERSONALIZATE

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Descoperiți soluțiile noastre simple și eficiente pentru a vă îmbunătăți casa și stilul de viață. Economisiți bani și energie, totul fără a sacrifica aspectul estetic.

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

SIGURANȚĂ ȘI CONFORT

Automatizari porti batante – Amico

Este un motor cu un design simplu pentru porți cu mărimi de maxim 1.8 m. Sigur, ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent.

Automatizări porți batante – ATI

Este un motor destinat zonelor de tranzit largi, cu o lungime maximă a canatului porții de 5 m. Structura exterioară a motorului de automatizări porți batante este facută integral din aluminiu pentru a garanta protecția și durabilitatea acestuia.

Sigur, ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent.

Automatizări porți batante – AXO

Este un motor destinat porților batante cu canaturi de maxim 7 m. Fiind un model electromecanic, acesta nu necesită lubrifiere periodică și funcționează chiar și în cele mai aprige condiții.

Sigur, ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent.

Automatizări porți batante – KRONO

Un motor cu tijă pentru automatizări porți batante făcut 100% din Aluminiu, motorul KRONO este soluția perfectă pentru porțile grele din fier datorită puterii sale dar și a finisajului metalic.

Sigur, ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent. Lungimea porților ce utilizează motorul KRONO poate fi de maxim 5 m per canat.

Automatizări porți batante – FERNI

FERNI este un motor creat special pentru porți cu până la 4 m per canat și stâlpi solizi, distanța dintre balama și poartă putând fi de până la 30 de cm.

Sigur, ușor de controlat din telecomandă și cu posibilitatea de a instala sistem cu 24 de V pentru a funcționa și în cazul penelor de curent.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Proiectul realizat cu echipa DOORCENTER a fost unul de succes. Atenție la detalii, montaj de calitate și un design  atrăgător.

Sunt foarte mulțumit de servicii! Acum locuința arată mult mai modernă! Recomand!

Cosmin C.

RECENZII, Doorcenter

〈 GARANȚIE 〉

Oferim garanție și rămânem în legătură cu clienții pe durata proiectului. Produse care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.

〈 CALITATE SUPERIOARĂ 〉

Producătorii cu care colaborăm ne pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, izolare termică și fonică.

〈 PREȚURI CORECTE 〉

Produsele performante la prețuri sunt accesibile indiferent de specificul proiectului.

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00