TÂMPLĂRIE PVC ȘI ALUMINIU

 

Ferestrele și ușile DOORCENTER oferă durabilitate crescută și performanțe de top. Iar pentru fiecare proiect, alegerea lor reprezintă cel mai important pas pe care va trebui să îl parcurgi. Îți oferim diversitate alături de suport și consultanță de specialitate. Avem soluții personalizabile pentru fiecare tip de spațiu și asigurăm ferestre și uși performante, de cea mai bună calitate. 

Te așteptăm la showroom pentru mai multe detalii.

O zi productivă!

De ce să alegi Tâmplăria de Aluminiu:

Beneficiezi de rezistență la solicitări mecanice și uzură datorită proprietăților de excepție  a componentelor unui panou de tâmplărie care se opune deformării sau ruperii. Ai diversitate cromatică și poți alege orice nuanţă din gama de culori RAL sau culori speciale. Primești simplitate la montaj pentru că sistemele din aluminiu sunt versatile, adaptabile oricărui tip de construcție.

  Folosirea Aluminiului pentru ramele ferestrelor și ușilor pentru un aspect modern și elegant. Posibilitatea de a deschide complet ferestrele pentru a aduce natura în interior.

De ce să alegi Tâmplăria PVC:

Prima impresie este de impact, iar ferestrele din PVC atrag atenția cu aspectul lor neted, elegant și modern. Prin eliminarea pierderilor de energie și reducerea zgomotului din exterior, vă pot oferi un mediu mai confortabil și mai liniștit în interior.

Profile, feronerie și accesorii de cea mai bună calitate.

Pentru a beneficia de toate avantajele oferite de ferestrele din PVC, vă invităm să luați legătura cu noi pentru a vă oferi consultanță personalizată și pentru a vă oferi cele mai bune soluții în funcție de nevoile și preferințele dvs.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Confortul și siguranța familiei tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

Ușile și ferestrele DoorCenter

Oferim multiple soluții de deschidere și închidere din Tâmplărie PVC și Aluminiu, soluția ideală pentru a vă îmbunătăți locuința și stilul de viață. Producătorii noștrii FABRICA MADRUGADA ORADEA, Salamander, Alumil, BARRIER, împreună realizăm proiectele dvs cu Produse PREMIUM.

CARACTERISTICI:

Sistemele de profile si feronerie care intră în componența ferestrelor MADRUGADA sunt printre cele mai avansate tehnologic la nivel european.

 • Nuanța de alb SALAMANDER cât și gradul de luciu al acestor profile ce generează o senzație unică plăcută la atingere sunt tehnologii exclusive MADRUGADA pe piața din România.
 • Integrarea feroneriei ROTO NX – unul din cele mai avansate sisteme de feronerie existente pe piață la ora actuală.

 

Geamul Termopan:

 • Reprezintă una din componentele de bază ale oricărei ferestre din PVC sau Aluminiu.
 • Protecţie termică ridicată de până la 1,0 w/mpk în vitraje duble echipate cu sticle Low-emission sau 4 Season de generaţie nouă.
 • Protecţie termică de ultimă generaţie de până la 0,5 w/mpk prin vitraje triple cu grosimea pachetului termopan de 52 mm – în cazul ferestrelor.

Tipologii de uși din aluminiu:

Ușile, asemenea ferestrelor, pot fi într-un canat sau în două canate. În funcţie de sensul de deschidere al ușilor, acestea pot fi:

 • Cu deschidere interioară sau exterioară,
 • Cu deschidere atât interioară, cât și exterioară,
 • Prevăzute cu plasă de insecte, montată pe profile.

Sisteme glisante din aluminiu:

 • Foaia (cerceveaua) de fereastră sau ușă glisează pe căile de rulare ale profilului de toc cu ajutorul unor role prinse pe partea inferioară a profilului.
 • Toată greutatea foilor (geam + profile parte mobilă + accesorii parte mobilă + mecanisme) este susţinută, prin intermediul mecanismelor de rulare, pe calea de rulare din partea inferioară a profilului de toc.

Sisteme batante din aluminiu:

 • Foaia (cerceveaua) de fereastră sau ușă pivotează în jurul axei balamalelor. Toată greutatea foilor (geam + profile parte mobilă + accesorii parte mobilă + mecanisme) este susţinută de balamale, acestea fiind fixate pe o structură realizată din profile de toc și/sau teu.

Tipologiile de ferestre din aluminiu: Câmpurile din cadrul unei structuri pot fi:

 • Fixe;
 • Mobile, într-un canat sau, în două;
 • Simple, cu deschidere interioară sau exterioară;
 • Simple, cu deschidere interioară, sau exterioară în foarfecă, sau cu dublă deschidere;
 • Oscilo-batante sau pivotante.

Nu amânați, îmbunătățiți confortul și eficiența casei dvs. cu ferestrele din PVC de înaltă calitate! Vă așteptăm!

 • Ferestrele și ușile din PVC și aluminiu oferă, o bună izolație fonică, ajutând la reducerea zgomotului din exterior.

 • Folosirea aluminiului pentru ramele ferestrelor și ușilor pentru un aspect modern și elegant.

 • Accesorii precum mânere de uși sau balustrade din aluminiu pentru a completa designul.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

O echipă de profesioniști care au lucrat curat și organizat, astfel proiectul în temă s-a realizat conform planului de arhitectură, am fost mulțumită de rezultat.

Recomand!

Daniela T.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00