BARIERE AUTOMATĂ CAME 

Barierele automate  DOORCENTER au fost proiectate pentru utilizare în condiții de solicitare mare şi sunt adaptate proiectelor cu trafic intens. 

Construcția și calitatea materialelor folosite pentru bariere şi testele la care sunt supuse garantează precizia în functionare şi fiabilitatea în timp.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Barierele automate DOORCENTER sunt construite astfel încât procesele interne automatizate ale afacerii tale să fie eficientizate. 

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

Barieră automată PARCARE

Îmbină și tu designul cu securitatea numai cu produsele DOORCENTER realizate de colaboratorul nostru de încredere KADRA.

Barierele automate au fost proiectate pentru utilizare în condiții de solicitare mare şi sunt adaptate proiectelor cu trafic intens. Un concept eficient de acționare cu un motor puternic de 24V și componente robuste asigură o funcționare intensivă cu un ciclu de lucru de 100%.

Barierele auto reprezintă soluţia ideală pentru a controla în absolută siguranţă accesul în zone unde e preconizată o intensitate mare a traficului. Cu o structură solidă, bariera automată este ancorată la pământ prin intermediul unei placi de fundație. Mecanismul intern de funcționare determină încetinirea vitezei braţului barierei atât la deschidere, cât și la capătul cursei de închidere, având un efect puternic asupra fluidizării şi preciziei mișcării.

Barierele automate sunt proiectate să facă față unui trafic intens, fiind capabile să efectueze până la 5000 de manevre pe zi. În doar 3 secunde, o barieră se deschide, iar în cazul parcărilor subterane, poate fi echipată cu n braț rigid pentru a asigura o mai mare rezistență.

Siguranța este îmbunătățită cu un braț din aluminiu echipat cu cauciuc roșu și un set de fotocelule, asigurând că mișcarea barierei este monitorizată și oprirea se face în condiții de siguranță.

 • Bariere automate proiectate să regleze traficul mașinăriilor în companiile de anvergură mare.

 • Bariere automate ce pot fi conectate cu accesorii care pot face posibilă identificarea, memorarea și ordonarea intrării și ieșirii personalului autorizat.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, am ales să ofer siguranță afacerii mele, apreciez serviciile DOORCENTER pentru calitate, funcționalitate și durabilitate. Soluția ideală pentru orice tip de afacere!

Recomand, Ionuț A.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00