BARIERE AUTOMATE

Barierele automate  DOORCENTER au fost proiectate pentru utilizare în condiții de solicitare mare şi sunt adaptate proiectelor cu trafic intens. 

Construcția și calitatea materialelor folosite pentru bariere şi testele la care sunt supuse garantează precizia în functionare şi fiabilitatea în timp.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Barierele automate DOORCENTER sunt construite astfel încât procesele interne automatizate ale afacerii tale să fie eficientizate. 

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

Barierele automate DoorCenter

Proiectele dumneavoastră prind contur cu produsele DOORCENTER de calitate, performante, care împreună cu colaboratorul nostru KADRA vă asiguram siguranță și confort.

Bariere acces auto rutiere pentru deschideri de până la 7.6 m. Profile line și muchii rotunjite pentru o soluție destinată punctelor de acces mari. O barieră cu un stil modern și aspect estetic plăcut.

Iluminat intermitent cu LED
Lampa rotunjită de semnalizare cu LED, care garantează siguranța și are o durată lungă de viață. Bariera are lumini de semnal intermitente cu cablu luminos, pentru o vizibilitate sporită a brațului.

 • Intervenție sigură,
 • Arcuri cu sensibilitate diferențiată,
 • Carcasă de protecție a brațului unei bariere acces auto,
 • Fotocelulele de securitate sunt fixate direct pe corpul barierei, fără să afecteze aspectul produsului,
 • Deschidere orizontală permisă în caz de impact accidental.

Avantajele elementelor electronice de 24 V ale unei bariere acces auto

 • În funcție de cerinte, elementele electronice pot regla viteza de manevră,
 • Alimentarea la 24 V DC este alegerea cea mai indicată pentru utilizarea intensivă,
 • Motoreductorul de joasă tensiune asigură funcționarea ideală a barierei în condiții de uz intens,
 • Un circuit electronic special analizează operarea normală, oprind deplasarea unei bariere acces auto la întâlnirea unor obstacole.

DOORCENTER prezintă diverse design-uri și SUNT fabricate din materiale rezistente la intemperii, cum ar fi oțelul inoxidabil sau aluminiul, pentru a rezista condițiilor meteo și pentru a oferi durabilitate în timp. ALEGE DOORCENTER PENTRU AFACEREA TA!

 • Bariere automate proiectate să regleze traficul mașinăriilor în companiile de anvergură mare.

 • Bariere automate ce pot fi conectate cu accesorii care pot face posibilă identificarea, memorarea și ordonarea intrării și ieșirii personalului autorizat.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, am ales să ofer siguranță afacerii mele, apreciez serviciile DOORCENTER pentru calitate, funcționalitate și durabilitate. Soluția ideală pentru orice tip de afacere!

Recomand, Ionuț A.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00