Despre Noi

La DOORCENTER, găsești o gamă diversificată de produse: Tâmplărie PVC și Aluminiu, Uși Automate, Uși de Garaj, Uși Industriale, Uși Rapide, Uși Multifuncționale, Porți Autoportante, Automatizări Porți, Feronerie.

Fiecare moment din evoluția companiei noastre a venit cu un success, prin provocări și oportunități, din care am învățat și am acumulat informații solide pe domeniul nostru. 

PESTE 15 ANI EXPERIENȚĂ

Experiența spune multe despre noi, o echipă care a crescut pe parcurs, cu oameni creativi și plini de motivație către succes.

Am pus bazele firmei prin colaborarea cu diferiți producători precum Fabrica Madrugada Oradea, TransperentDesign, Salamander, Valedo, Barrier, Roto NX, G-U, Profilco, cei care ne-au susținut și ne-au oferit produse de înaltă calitate, nivel ridicat de siguranță, ușurință în utilizare și eficiență energetică pentru ca proiectele dvs să devină realitate.

Vă mulțumim că ne-ați trecut pragul în showroom și că sunteți alături de noi!

Echipa DOORCENTER

GARANȚIA NOASTRĂ

La începutul unui nou proiect, privim situația din toate perspectivele, realizăm planul de acțiune și parcurgem toți pașii pentru obiectivul propus.

Intuiția este primul semn în alegerea clientului, trebuie să fi conectat cu ce se întâmplă pe piață și să te adaptezi la nou. Trebuie să treci prin cicluri de agonie și extaz, dar trebuie să și experimentezi pentru a avea rezultatele dorite.

Suntem mândri de echipa noastră de profesioniști care vă stau la dispoziție pentru a vă oferi consultanță personalizată și soluții la cheie pentru proiectele dvs.

DOORCENTER PENTRU AFACEREA TA!

  • Confortul și siguranța locuinței tale sunt pe mâini bune.

  • Oferim servicii și produse în direcția nevoilor tale, în timp ce ținem cont de bugetul pe care îl ai disponibil.

  • Ai acces la produse și servicii de calitate superioară.

Folosește Tâmplăria PVC pentru a asigura o izolație termică și fonică excelentă, iar paleta de culori în tonuri de Alb și Gri pentru a avea un aspect curat și modern. Utilizarea elementelor de design interior din Aluminiu pentru a crea o coerență estetică între exterior și interior. Integrarea ferestrelor panoramice cu rame din Aluminiu pentru a oferi o panoramă uimitoare a exteriorului. Posibilitatea de a deschide complet ferestrele pentru a aduce natura în interior.

EMAIL

contact@doorcenter.ro

TELEFON

0726 779 898

DISPONIBILITATE

9:00 – 18:00

EMAIL

contact@doorcenter.ro

TELEFON

0758 054 460
0758 054 465

DISPONIBILITATE

9:00 – 18:00