Suntem aici pentru a vă oferi asistență și informații cu privire la produsele și serviciile noastre. Oricare ar fi natura problemei, nu ezita să iei legătura cu specialiștii noștri. Îți răspundem cu drag la telefon sau prin e-mail.

 

CONTACT INFO

Am început pozitiv din anul 2005, am adus fericire pe fețele oamenilor ce ne-au ales, cu produsele și serviciile noastre de calitate.

Suntem convinși că veți găsi aici un loc plin de oameni minunați și resurse valoroase.

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați.

 

EMAIL

contact@doorcenter.ro

TELEFON

0726 779 898

  Mihai N. – Eram în căutarea unei soluții eficiente pentru izolarea termică a casei mele și am ales tâmplăria PVC  și Aluminiu de la DOORCENTER.

  Alexandra C. – Rezultatele au fost remarcabile! Am observat o scădere semnificativă a costurilor cu încălzirea și o atmosferă mult mai confortabilă în fiecare cameră.

  Marian P. – Recomand cu încredere tâmplăria PVC  și Aluminiu de la DOORCENTER oricui caută o soluție durabilă, eficientă și estetică pentru casele lor.

  RECENZII, Doorcenter

  Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

  EXPERIENȚĂ Suntem dedicați aducerii frumuseții, securității și durabilității în proiectele dvs., punând accentul pe calitate și inovație. Fiecare proiect este unic și suntem aici pentru a face ca viziunea dvs. să devină realitate. SUNĂ ACUM PLANIFICARE ȘI CONSULTANȚĂ

  Atunci când te gândeşti să aduci îmbunătăţiri casei tale, este important să ai în vedere detaliile, chiar dacă ai un proiect mare sau mic. Echipa noastră de specialişti în planificare te vor ajuta să planifici toate detaliile necesare.

  AFLĂ MAI MULTE
  CLICK & COLLECT

  Dacă sunteți interesat de ușile și ferestrele noastre din PVC și Aluminiu, vă invităm să ne contactați pentru a primi o ofertă personalizată. Descoperă o intrare unică și modernă pentru afacerea ta.