UȘI DE GARAJ

Ușile de garaj DoorCenter sunt făcute să îți asigure protecția dorită. Confortul locuinței tale este pe mâini bune.

SOLUȚII PERSONALIZATE

Fiind moderne și practice, ușile de garaj DoorCenter sunt construite astfel încât așteptările tale privind siguranța propriului cămin să fie satisfăcute. Te așteptăm la showroom pentru mai multe detalii.

O zi productivă!

Confortul și siguranța căminului tău

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

UȘI DE GARAJ DOORCENTER

Alege ușa de garaj după model, textură și culoare

Descoperiți cea mai recentă tehnologie în materie de uși de garaj pentru a vă îmbunătăți locuința și viața.

CATEGORII

 • Uși de garaj secționale și tip rulou: electrice cu telecomandă sau manuale.
 • Uși de garaj moderne, accesibile la preț, realizate dintr-o gamă de peste 40 de tipuri de panouri, în diverse culori, ce permit și integrarea de uși pietonale cu prag jos.
 • Se montează la garaje cu diferite dimensiuni, au prețuri mici și o rezistență în timp de minim 25.000 cicluri acționare.
 • Uși pietonale – cunoscute ca uși de acces pietonal sau kit pietonal pentru uși de garaj – sunt solușii ingenioase integrate în ușile secționale care facilitează accesul în interiorul garajului fără să fii nevoit să ridici întreaga ușă.

Uși ideale pentru garaje cu drumuri de acces mai scurte sau probleme de spațiu interne.

Panourile sunt vopsite în culori standard, dar pot fi vopsite în orice culoare a paletarului RAL. Pentru imobile rezidențiale se pot alege panouri înfoliate care imită lemnul.

Izolarea termică a ușilor de garaj este asigurată de panouri de 40mm grosime umplute cu spumă poliuretanică de înaltă densitate (coeficient termic de transfer 0.49 Watt/mp*K) și chederele tip EPDM de pe întreg conturul ușii precum și dintre panouri, rezultând un coeficient termic de transfer de 0.9 Watt/mp*K.

Beneficiază acum de oferta noastră specială, modernizează-ți garajul la un preț cu adevarat special! Faceți un pas către o viață mai ușoară și mai sigură cu ușile noastre de garaj DOORCENTER!

 • Uși de garaj cu chedere laterale duble pentru izolație termică superioară.

 • Uși de garaj cu sisteme de siguranță împotriva tentativelor de intrare prin efracție pentru confort și securitate sporite.

 • Rezistente la peste 25000 de cicluri de acționare.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua,

Sunt foarte mulțumită de alegerea mea, acum mașina și familia sunt în siguranță, datorită serviciilor DOORCENTER.

Recomand produsele de calitate!

Mădălina P.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00