PORȚI AUTOPORTANTE

Porțile autoportante DOORCENTER sunt construite astfel încât procesele interne automatizate ale afacerii tale să fie eficientizate. 

SOLUȚII PERSONALIZATE

KADRA este colaboratorul nostru de soluții pentru porti automate, uși de garaj, uși industriale, bariere auto. CAME este furnizorul de incredere pentru mii de distribuitori Și montatori de porți automate la nivel global.

Confortul și siguranța afacerii tale

Ne dorim ca familia ta să fie în siguranță și să aibă parte de liniște și căldură. Astfel, atunci când ne ocupăm de confortul și siguranța familiei tale avem grijă ca mediul în care vă petreceți timpul să fie locul la care ați visat dintotdeauna.

PORȚI AUTOPORTANTE DOORCENTER

Siguranța și confortul în business sunt două elemente cheie, care fac orice afacere să prospere pe termen lung și să devină una de succes. Aceste două elemente contează atât de mult, încăt ele merită luate în seamă și tratate cu seriozitate deplină.

Dacă dorești să scapi de griji în ceea ce privește accesul în curte, atunci sistemele de automatizare pentru porțile culisante reprezintă soluția pentru tine. Produsele din oferta noastră sunt sigure și eficiente. Motoarele asigură o deplasare lipsită de riscuri, constantă, în conformitate cu reglementările ce privesc forțele de impact. Prin intermediul encoderului, sistemul îți oferă control asupra mișcării. Datorită dotărilor avansate, sistemul poate detecta obstacole, iar limitatoarele de cursă mecanice contribuie la un grad înalt de siguranță.

CATEGORII

 • Automatizări Porți Culisante,
 • Automatizări porți batante, 
 • Accesorii porți,
 • Automatizări Porți Batante cu operator îngropat, 
 • Feronerie 
 • Porți autoportante simple și ușor de controlat.

 • Porți autoportante cu sisteme de detectare a obstacolelor pentru a evita accidentele.

 • Porți autoportante realizate dintr-un oțel rezistent la rugină, ce asigură o durabilitate foarte crescută a produsului.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, serviciile DOORCENTER reprezintă pentru mine soluția modernă de azi! Mulțumesc pentru siguranța și confortul oferit cu produsele top.

Gabriel T.

RECENZII, Doorcenter

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00