UȘI AUTOMATE CULISANTE

Designul inedit și fiabilitatea ușilor noastre sunt punctele de referință ale colaboratorului nostru KADRA.

PERSPECTIVE DE SIGURANȚĂ

Obiectivul nostru este dezvoltarea unor clădiri în care merită să trăiești, la cel mai înalt grad de confort și siguranță pentru utilizatori.

Confortul și siguranța afacerii tale

Realizate cu procese tehnologice de ultimă oră, ușile automate DoorCenter sunt moderne, iar utilitatea acestora vine în completarea confortului oricărei afaceri de succes.

UȘI AUTOMATE CULISANTE DOORCENTER

Sunt proiectate de colaboratorul nostru KADRA pentru acces sigur si rapid, utilizate într-o varietate de medii, inclusiv în locații comerciale, industriale, rezidențiale și publice.

Ușile culisante oferite de DOORCENTER sunt o soluție perfectă pentru orice spațiu de interior. Fiabile și silențioase acestea se potrivesc perfect în orice mediu și, datorită sistemului de operator îngropat, aceste uși se pot integra fără probleme în orice tip de clădire indiferent de design, fiind posibile chiar și ușile culisante “full-glass” cu operatorul ascuns.

Ușile DOORCENTER de exterior oferă o soluție avantajoasă pentru orice cale de acces puternic tranzitată. Cu deschideri cuprinse între 800 mm și 4000 mm și o greutate de până la 3 x 130 sau 4 x 170 kilograme per ușă, desigur și cu posibilitatea de personalizare în funcție de proiect.

Montajul și mentenanța ușilor sunt ușor de realizat, practice, sigure și au un design care le permite să se adapteze cu ușurință oricărui tip de interior. Datorită dimensiunilor reduse ale operatorului, acesta poate fi ascuns cu ușurință în perete pentru a ajuta la intregarea ușilor în design-ul ambiental.

 • Uși automate protejate cu sisteme de evacuare în caz de urgență.

 • Uși automate ce permit introducerea de produse în clădiri cu volum mare de trafic atunci când este cazul.

 • Uși automate cu sistem de urgență break-out ideal pentru transferul de obiecte voluminoase.

BENEFICII

Prețuri Corecte
Calitate Superioară
Garanție

DISPONIBILITATE

Lu – Vi 9:00 – 18:00
Sâmbătă  Închis
Duminică Închis

LOCAȚIE

Bună ziua, țin să menționez că am ales serviciile DOORCENTER pentru afacerea mea, astfel încăt protecția și siguranța să fie una de succes. Am ales barierele automate pentru un design modern și funcțional.

Mulțumesc, recomand cu drag!

Alina T.

RECENZII, Doorcenter

〈 GARANȚIE 〉

Oferim garanție și rămânem în legătură cu clienții pe durata proiectului. Produse care nu își pierd din calitate odată cu trecerea timpului.

〈 CALITATE SUPERIOARĂ 〉

Producătorii cu care colaborăm ne pun la dispoziție produse de cea mai înaltă calitate, izolare termică și fonică.

〈 PREȚURI CORECTE 〉

Produsele performante la prețuri sunt accesibile indiferent de specificul proiectului.

CERTIFICARE

Produsele furnizorilor noștri sunt certificate ISO 14001, demonstrând standardul de calitate ridicat al produselor oferite. Certificarea ISO 14001 reprezintă angajamentul DOORCENTER, cât și al furnizorilor și partenerilor, în menținerea confortului promis astfel încât serviciile și produsele oferite să satisfacă nevoile clienților noștri.

SOLICITĂ OFERTĂ

Dacă aveți întrebări specifice, solicitați o ofertă personalizată, suntem dedicați satisfacției clienților noștri și ne vom strădui să vă răspundem cât mai curând posibil.

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0726 779 898

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00

   EMAIL

   contact@doorcenter.ro

   TELEFON

   0758 054 460
   0758 054 465

   DISPONIBILITATE

   9:00 – 18:00